Velg tilbud her:

Vi tilbyr tilrettelagt arbeid, gårdsbesøk for barnehager og klasser/SFO og bursdags-selskaper for barn i alle aldre. Barnehager og klasser eller SFO kan avtale besøk alle ukedager, hele året. Bursdags-selskaper kan bestilles på ettermiddager eller i helgene. 

 

Framnes Gård har det nasjonale internkontroll-systemet "Inn på tunet", og har konsesjon for arbeidstrening, skole- og barnehagebesøk og tilpasset undervisning for barneskolen.

Vi har et aktivt HMS-arbeid hvor vi legger vekt på trivsel, mestring og sikkerhet for alle besøkende. Velkommen til gode opplevelser for voksne og barn! 

 NRK Super var på besøk på gården og laget et program i serien Dyrevenn, her kan du se filmen!

http://tv.nrksuper.no/serie/dyrevenn/MSUE11005815/sesong-14/episode-8

Tilrettelagt arbeid.

Framnes Gård samarbeider med ALF a/s i  Bergen kommune om arbeidstrening for mennesker med varierende grad av uførhet i psykisk helse. Dette tilbudet er åpent mandag til torsdag, kl 09 - 15 hele året.

 

Arbeidet på gården følger årshjulet, med hovedvekt på stell av dyr og forefallende arbeid. Drengestuen og Stabburet brukes til lunsjrom, pauser og samtaler. 

 

 Hver arbeidstager ansettes i ALF a/s, som følger opp med medarbeidersamtaler og tilrettelegging av arbeidstid og innhold. Inntak via ALF i samarbeid med gården. 

 

Se www.alf.no for mer informasjon, og søkand om inntak. Gårdsbesøk må avtales med oss på gården, se kontaktskjema. 

 

Barnehager og skoleklasser

 

Barna opplever en bondegård i daglig drift, med okser og nysgjerrige kalver i fjøset, spretne geiter, høns og kaniner. Barna får plukke egg, mate dyr og kose seg med mange, nye opplevelser.

 

WC/stellerom. God parkering. 1 km på gangsti fra Osvegen.

 

Klasser på barnetrinnet eller SFO kan få klassesett med arbeidshefter med fokus på ku og kalv, høns og egg, gris, sau og geit.

 

Priseksempel: Gruppebesøk i to-tre timer, delta i dyrestellet og bruke Stabburet til undervisning og matpause.

Grupper med 10 - 20 barn; 80,-/barn

 

Bursdag på gården

Vil du ha bursdagen din på en ordentlig bondegård? Tør du mate de store oksene med brød rett i munnen, vil du kjenne de myke fjærene på en tam høne og plukke varme, nylagte egg? Og leke med geitene!

 

Et selskap på gården vil vanligvis inneholde kos og stell av mange slags gårds-dyr, opphold på Stabburet og fri lek i tunet og lekeplassen. Dere tar med maten som skal serveres, og det er plass til 25 barn i Stabburet. I grillhytten kan vi sitte tørt og godt, og lekeplassen med borgen er toppen! 

 

Priseksempel: Bursdags-besøk i to timer, mate og kose med alle dyrene, og fest på Stabburet. 900,- pluss 90,- pr barn. Ta med mat selv, vi har grill og komfyr.

© 2023 by MY ORGANIC GARDEN. Proudly created with Wix.com